רות ירון 0002 C C

Israeldag i Stockholm

Söndagen den 11 mars kl 14.00 - 17.00 arrangerar vi en Israeldag i Stockholm, med två spännande och intressanta israeliska gästtalare. Välkommen att anmäla dig, senaste dag är den 2 mars.

I år är det 70 år sedan Israel grundades och det givna temat är därför:

"Israels första 70 år - och framtiden"

Vi kan erbjuda två väldigt intressanta talare:

Brigadgeneral Ruth Yaron (se ovan) har lång erfarenhet från de israeliska försvarsstyrkorna (IDF) och det diplomatiska området, med placering bl a i Washington. Hoin har varit chef för kommunikationsavdelningen och talesperson för IDF, den första kvinnan på dessa poster och den första kvinnan i försvarsledningen.

Ohad Hemo (se nedan) är en meriterad journalist, verksam på Channel 2 News där han främst rapporterar om palestinsk politik. Han följer noga utvecklingen och har ett unikt nätverk på de palestinska områdena, som ger mycket god insyn i hur den palestinska ledningen och befolkningen resonerar.

Vi får naturligtvis möjlighet att ställa frågor till våra gäster.

Priset är 225 kr/person, då ingår också en eftermiddagsfika kaffe, kall dryck och en wrap att äta.

Vi håller till i fina lokaler i centrala Stockholm, du får veta plats när du anmäler dig.

Antalet platser är begränsade. Anmäl dig i dag via event@israelinsamlingen.org. Anmälan blir fullständig efter inbetalning av 225 kr/person till bg 671-6609 eller swish 1234 21 8889, ange "Israeldag" som referens.

Välkommen!

 

Ohad Hemo