Är det dig vi söker?

Brinner du för Israel och vill vara med och ytterligare modernisera Förenade Israelinsamlingen, Sveriges största judiska insamlingsorganisation?

Vi söker dig som kan utveckla vår insamling än mer genom att skapa kontakt med nya givargrupper, hålla ihop och organisera event och Israelresor samt innovativt driva kampanjer via sociala medier och nätverkande.

Vi har införskaffat ett modernt cloudbaserat insamlingssystem, har en aktiv "Young Professional"-grupp och tagit ytterligare intressanta initiativ för att attrahera nya givare.

Vi letar efter dig som är kommunikativ, uttrycker sig väl i tal och skrift, har social kompetens, integritet och datavana med erfarenhet av sociala medier.

Du kommer att vara em av tre i vårt team som tillsammans med vår styrelse och volontärer sköter verksamheten. Arbetet leds av vår generalsekreterare Ulf Cahn.

Arbetsuppgifterna omfattar att driva och ta fram olika kampanjer och aktiviteter såsom utskick, underhåll av hemsida och social media. Du kommer även att ha mycket kontakt med givare och aktiva över hela landet. En viktig funktion är att medverka i produktionen av vår tidning Menorah.

Våra insamlade medel används för att finansiera invandring av judar till Israel samt att hjälpa utsatta barn, ungdomar och äldre på olika sätt. Vi stödjer även terroroffer och bidrar till byggnation av skyddsrum och ger studiestipendier till studenter.

Våra lokaler ligger i centrala Stockholm. Tjänsten är på ca 75 % och tänkt tillträde är den 1 juni.

Välkommen med ditt CV och personliga brev till Ulf Cahn på ulf.cahn@israelinsamlingen.org.

Vi behandlar givetvis din ansökan strikt konfidentiellt.

 

 

2016-02-16