Hur kan jag hjälpa

Du kan hjälpa på många sätt - gåva direkt här på hemsidan, vanlig inbetalning till PG eller BG, SMS-gåva, autogiro, annonsering i Menorah, större gåvor eller testamente - du väljer själv!

Hur kan jag hjälpa?

Det allra bästa och enklaste sättet att hjälpa till på, är att ge en gåva här via hemsidan. Även gåva via SMS är enkelt, snabbt och tryggt. Gå in på fliken Ge en gåva så hittar du många alternativ.

Under fliken Ge en gåva hittar du många sätt att stödja vårt arbete.

Du kan ge en gåva direkt med ditt VISA eller MasterCard, du kan påbörja månadsgivande via autogiro eller SMS, överlåta aktieutdelning, annonsera i Menorah, köpa litografier eller skriva testamente till förmån för vårt arbete i Israel.

Hur du än väljer att göra, går pengarna oavkortat till vårt arbete och du väljer själv till vilket eller vilka ändamål.

Det vanligaste sättet är fortfarande att ge en gåva via vårt pg 45 42 60-1 eller bg 671-6609. Du kan rikta din gåva till det eller de ändamål som du önskar, bara du anger det på inbetalningen.

Men du kan även ge en gåva via SMS och swish.

En ny och unik möjlighet är att starta en Egen insamling. Om du t ex har något särskilt att fira och inte önskar presenter för egen del, kan du på detta sätt göra en stor och viktig insats för våra projekt i Israel. 

Fondprogrammet är något för dig som vill ge en större gåva under din livstid, men inte till något särskilt projekt. Din gåva fonderas i ditt eller någon nära anhörigs namn och avkastningen tillfaller vårt arbete eller ger dig en hög fast ränta livet ut - upp till 8,7 % (aktuell ränta 2018-01-01)!